TESTIMONIALS

Srbija

Veliko mi je zadovoljstvo da mogu da prenesem utiske o korišćenju programa TOLPIT.

Koristimo ovaj program u našoj optici deset meseci i jako smo zadovoljni sa njim, jer nam olakšava posao u više segmenata.

U okviru ovog programa imamo kompijutersku kasu i fiskalni štampač, imamo kompletno knjigovodstvo, što nam omogućava da svaki dan,u svakom trenutku imamo kompletnu statistiku svega što radimo. Popis je postao veoma lak posao uz bar kod čitač i opciju izlistavanja svakog brenda.

Kada treba da se poruči nova roba izlistavanje lagera određenog  brenda nam omogućava da ne dupliramo robu koju već imamo u optici.

Smanjili smo korišćenje papira, jer sve unosimo u program i šaljemo elektronskim putem iz njega informacije koje su neophodne knjigovođi.

Zakazivanje termina za klijente uz elektronski kalendar  je mnogo lakše.

Kartoteka je odlična, pokriva mnogo segmenata poput naočara, kontaktnih sočiva, kontrola. Mogućnost podsećanja klijenata kada je vreme za kontrolu,

ili za poručivanje novih sočiva. Evidencija predhodne dioptrije i stakala koja su ranije nosili pruža nam mogućnost da imamo individualni pristup svakom klijentu i da pružimopravu uslugu i maksimalnu brigu za svakog ponaosob.

 Iskreno bih preporučila Tolpit program svim optikama, jer pruža velike mogućnosti i veoma olakšava posao.

Martina Piljak

Direktor, Optika Soko Beograd

Digitalizacija postaje nezaobilazni proces kako bi ostali konkurentni na tržistu. TOLPIT nam je pomogao da kopmletno digitalizujemo proizvodnju i povežemo je sa drugim granama naše firme. Stanje magacina, ulaz/izlaz sirovana, praćenje sirovine kroz proizvodne procese, produktivnost zaposlenih kao i mnoge druge stvari sada su lako dostupne a ljubazno osoblje Toplit-a nam uvek stoji na raspogalagu za sva naša pitanja i trudi se da prilagodi TOLPIT našim potrebama.

– Menadžer proizvodnje – OPTIX d.o.o.

Dorjan Bogojević

Menadžer proizvodnje - OPTIX d.o.o.